PALVELUKANSIO.fi

Mikä on Palvelukansio?

Lyhyesti

Palvelukansio on energiayhtiöiden sähköiseen asiointiin suunniteltu palvelu.

Palvelukansion avulla palveluun kuuluvat energiayhtiöt voivat tarjota monipuolisia sähköisiä palveluita kaukolämmön tarjouspyynnöistä, sopimussiirtoihin ja lisäpalveluiden myyntiin.

Palvelukansio on pilvipalvelu ja se on helposti tavoitettavissa milloin ja mistä tahansa. Palvelukansio integroituu saumattomasti energiayhtiöiden omiin sisäisiin tietojärjestelmiin ja näyttää toimintojen vaiheet kaikille osapuolille selkeästi ja avoimesti.

Palvelukansio.fi on suositun Tarkastuskansio.fi-palvelun sisarpalvelu. Palvelukansio jakaa tietoja saman tuoteperheen Tarkastuskansion kanssa lämpötilausten eri vaiheissa.

Ajankohtaista

21.6.2023
Palvelu päivittyi versioon 3.6.0. Palveluvalikoimaan lisättiin tällä kertaa prosessi uudiskohteen luovutusta varten. Luovutuksessa uudiskohteen laskutus siirtyy rakennusliikkeeltä kiinteistön omistajataholle. Tavoitteena on helpottaa energiayhtiöiden arkea ja viedä prosessi Palvelukansiossa tehokkaasti ja käyttäjäystävällisesti läpi alusta loppuun.

24.1.2022
Palvelu päivittyi versioon 3.4.0. Pikkuparannusten lisäksi palveluvalikoimaan lisättiin prosessi liittymän purkamista varten. Purkuprosessin aloittaa normaalisti liittymän omistaja ja myöhemmin mukaan liittyy sähköisesti myös verkon rakennuttajat ja mittariporukka. Tavoitteena on viedä tämäkin prosessi läpinäkyvästi ja mahdollisimman selkeästi läpi alusta loppuun.

19.2.2021
Palvelukansio palvelee nyt myös Vantaan Energian hallinnoimaa Keski-Uusimaan lämpöverkkoa. Uusi yhtiö hoitaa kohteet postinumeroalueella 04300-04500 ja toimintoja pyörittää uuden yhtiön puitteissa Vantaan Energia.

17.5.2020
Palvelu päivittyi versioon 3.2.1. Päivityksessä lisättiin uusi toiminnallisuus - info-osoitteen ilmoittaminen ja etusivukin päivittyi vähän kompaktimpaan suuntaan.

1.1.2020
Palvelun nimi päivittyi uuden vuoden kunniaksi. Palvelu toimii nyt nimellä Palvelukansio, joka kuvastaa paremmin palvelun laajaa toimintakenttää monipuolisena sähköisen asioinnin mahdollistajana. Palvelu kehitettiin alunperin lämpötarjousten käsittelyyn ja kulki Tarjouskansio-nimellä, mutta toimintojen laajentuessa uusi nimi kattaa nykyiset ja tulevat palvelut paremmin.

28.6.2019
Tarjouskansio-palveluun tehtiin laajempi ulkoasuun liittyvä päivitys. Samalla Vantaan Energian osalta palveluun otettiin käyttöön uudet sopimussiirto-, osoitteen muutos ja lisäpalvelutoiminnot.

6.7.2018
Tarjouskansio-palvelun ensimmäinen versio toiminnassa rajoitetussa käytössä Vantaan Energialla.

Yhteydenotto

Palvelukansio.fi-palvelusta vastaa Nomasi Oy, vuodesta 2007 toiminut vantaalainen LVI-alan sähköisiin toteutuksiin erikoistunut yritys.

Palvelua voi vapaasti kokeilla testisivustomme demo.palvelukansio.fi kautta. Ota yhteyttä ja pyydä testitunnukset eri käyttäjärooleja varten.

Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää!

Ville Könönen / Nomasi Oy
ville@nomasi.com
+358 50 303 2315

Tai täytä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä!

Turvallisuuskysymys: *
Kuinka paljon on 1 + 2?
Luotettava Kumppani yritys

Kuulumme Vastuu Groupin Luotettava Kumppani -ohjelmaan osoituksena että olemme hoitaneet kaikki tilaajavastuulain edellyttämät velvollisuudet.

Käytämme Lets Encrypt -palvelun sertifikaatteja

Kaikki palvelun selaimen yli kulkeva liikenne on salattu Let's Encrypt SSL v3 -tason sertifikaatilla.

Palvelusta vastaa Nomasi Oy

Palvelusta vastaa Nomasi Oy - vuodesta 2007 toiminut vantaalainen LVI-alan sähköisiin toteutuksiin erikoistunut yritys.

Palvelintilan toimittaa Zoner Oy

Palvelukansio.fi-palvelimet sijaitsevat Suomessa Zoner Oy:n laitetiloissa.